De automatisatie van AutoDialog

AutoDialog voorziet een softwareoplossing waardoor de verschillende bedrijfscomponenten binnen autobedrijven perfect op elkaar worden afgestemd. Zowel de interne als externe communicatie loopt ermee op wieltjes en iedere bevoegde persoon kan de nodige informatie raadplegen. 

De voordelen van automatisatie

 • Een eerste voordeel dat de automatisatie van AutoDialog met zich meebrengt, is een betere voorbereiding. Aangezien er door de automatisatie steeds digitale dossiers worden aangemaakt, kunnen garagisten de nodige gegevens van de klantendossiers raadplegen. Op die manier kunnen ze tijdig de nodige voorbereidingen treffen wanneer een wagen wordt binnengebracht voor onderhoud of reparatie.
   
 • Vervolgens verzekert de automatisatie een hogere productiviteit. Automatisatie gaat gepaard met continu innoveren en optimaliseren. Zo ontstaan steeds intelligente oplossingen voor opduikende problemen en wordt een maximale efficiëntie nagestreefd. De medewerkers kunnen met meer precisie hun werk uitvoeren en het aantal fouten zal afnemen.
   
 • De verhoogde productiviteit resulteert in een verhoogde werkcapaciteit per werknemer waardoor deze dus sneller en efficiënter te werk gaan dan voordien.
   
 • Aansluitend daarop kan er ook meer kostenefficiënt gewerkt worden binnen de auto-industrie. Minder fouten en een verhoogde capaciteit, brengen meteen minder kosten en meer omzet met zich mee. Ook is de implementatie van AutoDialog een cloudoplossing waarbij geen investeringen vereist zijn in duur hardware materiaal.
   

Concluderend kunnen we stellen dat wanneer al deze voordelen samengeteld worden, dankzij een eenvoudige implementatie van de automatisatiesoftware van AutoDialog, dit een serieus concurrentievoordeel met zich mee brengt. 

Benieuwd naar hoe de automatisatie van AutoDialog voordeel kan bieden binnen jouw organisatie? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend advies. 

 

Meer nieuws

Terug naar overzicht
Klantcontactcentrum call

Een efficiënter klantcontactcentrum door AutoDialog

01/02/2020

Om de optimale werking van het klantcontactcentrum te garanderen en de goede flow op de werkvloer te bewaren, heeft AutoDialog een oplossing voorzien. Een klantcontactcenter kan met behulp van AutoDialog veel efficiënter te werk gaan.

Lees meer
Lees meer
klanttevredenheid automotive

Klanttevredenheid - Automobielsector

01/03/2020

De automobielsector blijft van groot belang en we kunnen ons geen straatbeeld meer voorstellen zonder auto’s. Maar hoe tevreden zijn we precies over de auto- en garagebedrijven in ons land?

Lees meer
Lees meer
Automatisatie in garage

Automatisatie binnen de auto-industrie

30/04/2020

In een auto- of garagebedrijf heeft, net zoals in alle andere bedrijven, iedereen een eigen takenpakket. Om een gestructureerde en vlotte workflow te garanderen is communicatie een belangrijke factor binnen de bedrijfswereld.

Lees meer
Lees meer

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy