Transparante en efficiënte communicatie

Door de dialoog-basisfunctie wordt het mogelijk om informatie uit de afzonderlijke modules te gaan opvragen, door te sturen naar collega’s of klanten op de hoogte te houden. Alle garagemedewerkers, van receptie tot mechanieker, zijn zo in staat om planningen, offertes, checklists, updates en zoveel meer onderling te communiceren. Zonder dat iets van informatie verloren gaat. Ook klanten kunnen via een aparte pagina in dialoog treden met de garagemedewerkers. In het dialoogvenster kunnen zij hun afspraakinformatie raadplegen, offertes goedkeuren en andere praktische zaken bekijken. Aan de hand van een eenvoudig te versturen melding, weten klanten precies wanneer hun wagen klaar is om op te halen. 
 

Quote: "Wij geloven bij AutoDialog dat om succesvol te zijn in de mobiliteitssector, een optimale dialoog tussen klant en serviceverlener noodzakelijk is. Gemakkelijk, transparant en pro-actief voor klant en autobedrijf."

 

 

Dialoog als standaardfunctie

Dialoog staat bij AutoDialog centraal. Een snelle en efficiënte communicatie is primair in het optimaliseren van de workflow en processen in een garage of dealership. Gedaan met eindeloos over en weer telefoneren, mailen of lopen. Niet alleen de interne communicatie kan vereenvoudigd worden door in te spelen op de digitale component. Ook de klant wordt betrokken in een volledig geautomatiseerde en digitale communicatie.

Op die manier kan het garagepersoneel sneller schakelen en efficiënter inspelen op de behoeften van elke klant. Met enkele simpele handelingen in het AutoDialog platform kan onderling gecommuniceerd worden waardoor de bespaarde tijd kan besteed worden aan de core business: auto’s herstellen en onderhouden.

Stand-alone

De Dialog module kan stand-alone gebruikt worden, waardoor je afspraakaanvragen kan ontvangen en kan communiceren met je klanten. Alle onderliggende modules (Werkplaatsafspraken, Werkplaatsplanning en Werkplaatsdossiers) vallen op deze module terug, met als belangrijkste doel een efficiënte, transparante en proactieve communicatie.

Je klanten proactief informeren, zorgt er ook voor dat hij zelf niet hoeft te bellen, waardoor de onthaalmedewerkers zich meer kunnen concentreren op de klant aan de balie.

Dialoog met klanten

 

Data connect

Met behulp van data connect voorziet AutoDialog een centrale plaats waar alle gegevens worden opgeslagen. Alle informatie die nodig is om een efficiënte werking en goede interne communicatie te waarborgen, worden van de verschillende, bestaande DMS systemen verzameld. AutoDialog neemt hierbij de rol van dataverzamelaar op zich.

 

DMS systeem als primaire databron

De data connect functie van AutoDialog zorgt ervoor dat alle verschillende data op een eenvoudige manier verzameld en geïntegreerd kunnen worden. Zo kan elke garage haar digitale gegevens op een centrale database bewaren en heeft iedere bevoegde persoon er vlotte toegang toe. De primaire databron is het DMS systeem (Dealer Management Systeem), maar ook andere databronnen kunnen aangesloten worden.

Zowel de klantendatabases als facturen, productinformatie en andere gegevens kunnen geïntegreerd worden in het systeem. De enige vereiste is dat de gegevens digitaal verkrijgbaar zijn, anders zullen ze manueel moeten ingegeven worden. 

De wisselwerking van databases via de data connect functie werkt in twee richtingen. Data connect verzamelt de verschillende gegevens op een centrale opslagplaats, maar kan daarnaast ook perfect gegevens terugzenden naar andere databases. Indien hiervoor integratiemogelijkheden voorzien zijn in het systeem. Autodialog verzamelt dus zowel alle nodige informatie, maar kan ze eveneens terugsturen naar de DMS systemen.

Ben jij klaar om jouw garage naar een hoger niveau te tillen op vlak van efficiëntie?

Contacteer ons
Contacteer ons

Ontdek meer oplossingen

Afspraak aanvraag

Een afspraak maken bij een garage was nog nooit zo makkelijk. Via de Afsprakenmodule kunnen jouw klanten voortaan zelf hun afspraken aanvragen en inplannen.

afspraak aanvraag
Afspraak aanvraag

Werkplaatsdossiers

In de werkplaatsdossiers komt alles samen in een digitaal dossier. Alle werkzaamheden, afspraken, interne communicatie, klantcontactgegevens, het werkorder, checklijsten, foto’s… en zoveel meer worden nauwkeurig bijgehouden zodat alle informatie op één centraal punt te vinden is.

Werkplaatsdossiers
Werkplaatsdossiers

Werkplaatsplanning

Met de werkplaatsplanning-functionaliteit wordt het mogelijk om alle afspraken eenvoudig in te plannen en toe te wijzen aan de juiste technieker met voldoende capaciteit. Agendabeheer en planning was nog nooit zo eenvoudig.

Werkplaatsplanning
Werkplaatsplanning

Keybox Sleutelkluis

Een extra veilige service bieden aan uw klanten voor het binnenbrengen of ophalen van de wagen? Dat kan met onze stijlvolle kluis, die eenvoudig wordt bediend door de AutoDialog apps. Zowel de klant, als de medewerkers krijgen enkel toegang tot de sleutels in de keybox die hem of haar aanbelangen.

Keybox Sleutelkluis

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy