Elk dossier digitaal

 

Om overbodig papierwerk te vermijden en een overzicht te bewaren, werd het werkplaatsdossier in het leven geroepen. Een eenvoudige en interactieve tool waarin alle nuttige informatie omtrent werkzaamheden, klanten en communicatie wordt verzameld.

Er wordt automatisch een digitaal dossier gecreëerd waarin alle betreffende en relevante werkplaatsinformatie digitaal wordt samengebracht. Alle aangewezen personen kunnen hierdoor meteen de nodige informatie raadplegen. Het gaat onder andere over afspraken, dialogen, werkorders, checklijsten, foto’s/video’s, offertes/bestellingen, proefritten, factuur/betaling en de klanttevredenheid.

Dit garandeert een heldere communicatie, zowel naar de klant als naar het personeel toe. Door deze efficiënte en transparante service wordt ook het vertrouwen van de klanten in het bedrijf of garage positief beïnvloed.

Mechaniekers en garagehouders die mee zijn met hun tijd 

 

Het AutoDialog platform is heel gebruiksvriendelijk en zowel de klanten als de medewerkers kunnen er meteen mee aan de slag. Op een hippe manier kunnen medewerkers die de rechten daartoe hebben de klant een update van de werkzaamheden sturen en alles nauwlettend opvolgen. Met een toffe foto of een korte video, om moeilijk te omschrijven problemen aan een auto duidelijk te maken, was communiceren nooit zo gemakkelijk.

Waar je in een garage vrij snel denkt aan mechaniekers met pekzwarte handen, voorziet AutoDialog ook hier een oplossing. Alle tools zijn spraak-geoptimaliseerd (speech to text) om ervoor te zorgen dat de mechaniekers heel eenvoudig hun opmerkingen kunnen toevoegen. Op die manier blijven niet alleen vuile en onleesbare papieren achterwege, maar ook de kans op fouten blijft zo beperkt.

 

 

Digitaal boven papier

 

Met een digitaal dossier kan je snel en transparant te werk gaan om in de behoeften van de klant te voorzien. Autodialog maakt het mogelijk om alles digitaal samen te brengen. Zo kan je ook al die informatie doormailen, of uploaden naar een dossier of rechtstreeks foto’s nemen in het digitale dossier. Daarnaast bespaart digitaal werken een hoop papierwerk uit. Archieven met honderden mappen zijn verleden tijd door de werkplaatsdossiers functie. De extra kosten van archiveren, printen en de infrastructuur die hiervoor dient te worden voorzien vallen zo helemaal weg.

Digitaal boven papier

Naast de gebruiksvriendelijkheid van het dossier heeft een digitaal dossier ook een ecologische meerwaarde. Door het uitsparen van het papier, wordt een klein steentje bijgedragen aan milieu en kan ook de bedrijfsinfrastructuur optimaler worden benut. Ook bij diefstal of brand is de kans uiteraard kleiner dat dossiers digitaal verloren gaan.

Ben jij klaar om jouw garage naar een hoger niveau te tillen op vlak van efficiëntie?

Contacteer ons
Contacteer ons

Ontdek meer oplossingen

Dialog

Dialog is de kern van het AutoDialog platform. Alle andere modules maken hier gebruik van. Dialog zorgt ervoor dat je, zowel intern als extern, proactief kan communiceren.

Dialog software
Dialog

Afspraak aanvraag

Een afspraak maken bij een garage was nog nooit zo makkelijk. Via de Afsprakenmodule kunnen jouw klanten voortaan zelf hun afspraken aanvragen en inplannen.

afspraak aanvraag
Afspraak aanvraag

Werkplaatsplanning

Met de werkplaatsplanning-functionaliteit wordt het mogelijk om alle afspraken eenvoudig in te plannen en toe te wijzen aan de juiste technieker met voldoende capaciteit. Agendabeheer en planning was nog nooit zo eenvoudig.

Werkplaatsplanning
Werkplaatsplanning

Keybox Sleutelkluis

Een extra veilige service bieden aan uw klanten voor het binnenbrengen of ophalen van de wagen? Dat kan met onze stijlvolle kluis, die eenvoudig wordt bediend door de AutoDialog apps. Zowel de klant, als de medewerkers krijgen enkel toegang tot de sleutels in de keybox die hem of haar aanbelangen.

Keybox Sleutelkluis

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy