Dialog

Dialog is de kerncomponent van het AutoDialog platform en maakt interne en externe communicatie gemakkelijker dan ooit. Dialog zorgt voor een geïntegreerde communicatie voor het hele bedrijf. Op die manier kan het bedrijf, zowel intern als extern, proactief en efficiënt communiceren.

Dialog software

Afspraak aanvraag

Een afspraak maken bij een garage was nog nooit zo makkelijk. Via de Afsprakenmodule kunnen jouw klanten voortaan zelf hun afspraken aanvragen en inplannen. Met behulp van een plugin of link op de website kan de klant rechtstreeks een beschikbaar tijdslot kiezen zonder enig telefonisch contact.

 

 

Afspraak aanvraag

Werkplaatsplanning

Met de werkplaatsplanning-functionaliteit wordt het mogelijk om alle afspraken eenvoudig in te plannen en toe te wijzen aan de juiste technieker met voldoende capaciteit. Agendabeheer en planning was nog nooit zo eenvoudig.

 

 

werkplaatsplanning

Werkplaatsdossiers

In de werkplaatsdossiers komt alles samen in een digitaal dossier. Alle werkzaamheden, afspraken, interne communicatie, klantcontactgegevens, werkorders, checklijsten, foto’s en zoveel meer worden nauwkeurig bijgehouden zodat alle informatie op één centraal punt te vinden is. Op die manier kan iedereen er in real time alle veranderingen en aandachtspunten opvolgen.

Keybox Sleutelkluis

Een extra veilige service bieden aan uw klanten voor het binnenbrengen of ophalen van de wagen? Dat kan met onze stijlvolle kluis, die eenvoudig wordt bediend door de AutoDialog apps. Zowel de klant, als de medewerkers krijgen enkel toegang tot de sleutels in de keybox die hem of haar aanbelangen.

Keybox sleutelhuis

Ben jij klaar om jouw garage naar een hoger niveau te tillen op vlak van efficiëntie?

Contacteer ons
Contacteer ons

AutoDialog

Klant

Klant

AutoDialog PRO

Onthaal

Onthaal & Contact Center

AutoDialog PRO

Mechaniekers

Mechaniekers

AutoDialog

Klant

Klant

Afspraak maken

Offerte goedkeuren

Online betalen

Klanttevredenheid

AutoDialog PRO

Onthaal

Onthaal & Contact Center

Onderhoudsherinnering

Inplannen

Werkorder maken

Aanname

Keybox

Offerte opstellen

Werkorder aanvullen

Facturatie

Teruggave

Keybox

AutoDialog PRO

Mechaniekers

Mechaniekers

Diagnoses

Checklists

Observaties

Werk uitvoeren

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy