Automatische herinnering

Ook de papieren rompslomp om afspraken bij te houden en jaarlijks onderhoud in te plannen valt volledig weg. Via de afsprakenmodule kan een automatische herinnering gestuurd worden naar de klant om die op de hoogte te brengen dat er opnieuw onderhoud nodig is. Vervolgens kan de klant eenvoudig accepteren en een onderhoudsmoment kiezen. 

Kortom, er is geen lange chain meer nodig van brieven, voicemails, telefonische herinneringen en mails om de klant tijdig op de hoogte te brengen. Een afspraak wordt in no-time ingeboekt en feilloos opgenomen in de planning.

 

Tijdsefficiënt

Uiteraard wordt er heel wat tijd bespaard voor jouw medewerkers aangezien er geen of minder telefoons beantwoord moeten worden. Klanten plannen zelf de afspraak in waarbij het systeem automatisch rekening houdt met de capaciteit van monteurs en beschikbare tijdsloten. Onthaalmedewerkers verliezen zo ook geen tijd meer en kunnen zich zo nog meer concentreren op de klant aan de balie.

Ook de koppeling met andere componenten zorgt ervoor dat alle afspraken ingepland worden bij de juiste medewerkers en er steeds een centraal overzicht beschikbaar is, rekening houdend met de duur van de interventie en de verwachtingen van de klant. Zowel de klant als de garage hebben dus baat bij een geautomatiseerde inplanning van afspraken.

Ben jij klaar om jouw garage naar een hoger niveau te tillen op vlak van efficiëntie?

Contacteer ons
Contacteer ons

Ontdek meer oplossingen

Dialog

Dialog is de kern van het AutoDialog platform. Alle andere modules maken hier gebruik van. Dialog zorgt ervoor dat je, zowel intern als extern, proactief kan communiceren.

Dialog software
Dialog

Werkplaatsdossiers

In de werkplaatsdossiers komt alles samen in een digitaal dossier. Alle werkzaamheden, afspraken, interne communicatie, klantcontactgegevens, het werkorder, checklijsten, foto’s… en zoveel meer worden nauwkeurig bijgehouden zodat alle informatie op één centraal punt te vinden is.

Werkplaatsdossiers
Werkplaatsdossiers

Werkplaatsplanning

Met de werkplaatsplanning-functionaliteit wordt het mogelijk om alle afspraken eenvoudig in te plannen en toe te wijzen aan de juiste technieker met voldoende capaciteit. Agendabeheer en planning was nog nooit zo eenvoudig.

Werkplaatsplanning
Werkplaatsplanning

Keybox Sleutelkluis

Een extra veilige service bieden aan uw klanten voor het binnenbrengen of ophalen van de wagen? Dat kan met onze stijlvolle kluis, die eenvoudig wordt bediend door de AutoDialog apps. Zowel de klant, als de medewerkers krijgen enkel toegang tot de sleutels in de keybox die hem of haar aanbelangen.

Keybox Sleutelkluis

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy