Binnenkort kan jouw klant kan door middel van de Keybox in jouw garage veilig zijn sleutel achterlaten en meteen ook de sleutel van zijn vervangwagen ontvangen die voor hem klaarstaat op de parking. Zélfs buiten de openingsuren. 

De mechanieker kan bij het starten van een klus, de sleutel die aan dat dossier gelinkt is, opvragen. Zo hoeft geen onnodige tijd verloren te gaan. Mechaniekers hoeven niet langer op te sporen welke persoon hem nu de sleutel kan bezorgen om aan zijn onderhoudswerken te beginnen. Eens de mechanieker de nodige werken heeft verricht, kan hij de sleutel zorgenloos terug opbergen in de keybox. Ook de klant krijgt hier meteen een melding van.

*De keybox is momenteel nog in ontwikkeling en zal binnenkort bestelbaar zijn.

Ben jij klaar om jouw garage naar een hoger niveau te tillen op vlak van efficiëntie?

Contacteer ons
Contacteer ons

Ontdek meer oplossingen

Dialog

Dialog is de kern van het AutoDialog platform. Alle andere modules maken hier gebruik van. Dialog zorgt ervoor dat je, zowel intern als extern, proactief kan communiceren.

Dialog software
Dialog

Afspraak aanvraag

Een afspraak maken bij een garage was nog nooit zo makkelijk. Via de Afsprakenmodule kunnen jouw klanten voortaan zelf hun afspraken aanvragen en inplannen.

afspraak aanvraag
Afspraak aanvraag

Werkplaatsdossiers

In de werkplaatsdossiers komt alles samen in een digitaal dossier. Alle werkzaamheden, afspraken, interne communicatie, klantcontactgegevens, het werkorder, checklijsten, foto’s… en zoveel meer worden nauwkeurig bijgehouden zodat alle informatie op één centraal punt te vinden is.

Werkplaatsdossiers
Werkplaatsdossiers

Werkplaatsplanning

Met de werkplaatsplanning-functionaliteit wordt het mogelijk om alle afspraken eenvoudig in te plannen en toe te wijzen aan de juiste technieker met voldoende capaciteit. Agendabeheer en planning was nog nooit zo eenvoudig.

Werkplaatsplanning
Werkplaatsplanning

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy