Efficiënt afsprakenbeheer

 

Van aanvragen tot afspraken - of ze nu telefonisch, online of in de garage zelf toekomen - ze komen voortaan in één automatische planningstool terecht. Op die manier kunnen geen afspraken uit het oog verloren worden en krijgt iedereen een duidelijk overzicht van zijn takenpakket.

Bij het online aanvragen van een afspraak krijgt de klant meteen een overzicht van de beschikbare data te zien. Wanneer de klant een datum heeft gekozen, kan je deze in de werkplaatsplanning bevestigen en de afspraak toewijzen aan de juiste monteur. Hierbij kan ingespeeld worden op de beschikbare capaciteit voor de gevraagde werkzaamheden. Zo kan iedereen doelgericht aan het werk en kan verder alles netjes opgevolgd worden.

In de achtergrond zorgt Dialog ervoor dat de klant een link ontvangt naar de klantdialoogpagina. Hier vindt hij de bevestiging van de werkplaatsafspraak terug, kan hij chatberichten versturen en zal hij de verdere evolutie van het proces in real-time kunnen volgen, t.e.m. de factuur en het online betalen.

Steeds up to date

In tegenstelling tot een papieren planning is de tool van de werkplaatsplanning steeds up to date. Aan de hand van een simpele notificatie houdt de planning je steeds op de hoogte van alles dat je moet weten in verband met de voortgang van elk dossier.

Werkplaatsplanning

De klant kan steeds berichten sturen, de planning kan wijzigen door een urgentie of taken kunnen worden afgewerkt. De planningstool integreert daarom telkens de nodige stappen om medewerkers tijdig attent te maken op de statusveranderingen. Zo kan snel worden ingespeeld op de wensen van de klant.

Met AutoDialog kunnen garagehouders, mechaniekers en onthaalmedewerkers op een gemakkelijke en intuïtieve manier met elkaar communiceren. Ze kunnen alle werkzaamheden gemakkelijk opvolgen en elkaar een handje helpen waar nodig. Daardoor worden ook Klantcontactcentra (KCC) verder ontlast. Klantcontactcentra kunnen door middel van AutoDialog veel efficiënter werken en zowel de klant als hun medewerkers echt werk uit handen nemen.

Ben jij klaar om jouw garage naar een hoger niveau te tillen op vlak van efficiëntie?

Contacteer ons
Contacteer ons

Ontdek meer oplossingen

Dialog

Dialog is de kern van het AutoDialog platform. Alle andere modules maken hier gebruik van. Dialog zorgt ervoor dat je, zowel intern als extern, proactief kan communiceren.

Dialog software
Dialog

Afspraak aanvraag

Een afspraak maken bij een garage was nog nooit zo makkelijk. Via de Afsprakenmodule kunnen jouw klanten voortaan zelf hun afspraken aanvragen en inplannen.

afspraak aanvraag
Afspraak aanvraag

Werkplaatsdossiers

In de werkplaatsdossiers komt alles samen in een digitaal dossier. Alle werkzaamheden, afspraken, interne communicatie, klantcontactgegevens, het werkorder, checklijsten, foto’s… en zoveel meer worden nauwkeurig bijgehouden zodat alle informatie op één centraal punt te vinden is.

Werkplaatsdossiers
Werkplaatsdossiers

Keybox Sleutelkluis

Een extra veilige service bieden aan uw klanten voor het binnenbrengen of ophalen van de wagen? Dat kan met onze stijlvolle kluis, die eenvoudig wordt bediend door de AutoDialog apps. Zowel de klant, als de medewerkers krijgen enkel toegang tot de sleutels in de keybox die hem of haar aanbelangen.

Keybox Sleutelkluis

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy